cancelled
Het leven zoals het is, Signeersessie

Geannuleerd

Oh, oh, oh… wat heb ik er even de pest in. Het kon zo’n mooie zomer worden. Ik had allerlei leuke festivals en fairs ingepland waarop ik met mijn boeken kon staan.

Maar helaas… corona strooit alweer roet in het eten.

Pixiecon had zijn eerste editie al geannuleerd. Hun Christmas Edition zal bij deze de eerste editie worden. Hopelijk zijn we daartegen van die virusviezigheid vanaf, en kan het ook effectief doorgaan!

In België mogen geen massa-evenementen plaatsvinden tot eind augustus, dus bye bye ook voor MysteriA. Voorlopig nog geen officiële communicatie of ze het gewoon een jaartje overslaan, of alsnog een (derde, want normaal was deze in mei) poging doen om het op een latere datum alsnog te laten doorgaan.

En dit weekend kreeg ik dan het jammerlijke bericht van Morgan Blade dat ook Het Schots Weekend, hoewel pas eind september, forfait geeft.

Ik keek er zo naar uit jullie blije (en meestal verklede ^.^) gezichten te zien, een praatje te slaan met mede-fantasyfans, misschien nog eens een wereldster te ontmoeten, … Maar helaas. Het mag niet zijn.

We buigen voorlopig allemaal voor Koning Corona. 😦

Ik zou zeggen: Off with his head!!

En in tussentijd: Blijf gezond!

We zien elkaar zeker weer.


Verwerken…
Succes! Je bent nu een amigo!