Signeersessie

Boekenbeurs Antwerpen, altijd een beetje feest

Begin november is voor mij altijd een beetje feest. Dan is het namelijk dé hoogmis voor de boekenliefhebber: De Boekenbeurs in Antwerpen.

Een bezoek aan dit literaire festival is voor mij als ademhalen. Het niet doen, is geen optie. Kuieren tussen de boekenstanden, snuisteren tussen alle beschikbare boeken, heerlijk vind ik dat. En ja, mezelf vergapen aan de aanwezige auteurs hoort er ook bij. Wie is er? Wat hebben ze geschreven? Is het interessant?

En elk jaar weer is er die stiekeme droom. Hij is altijd onderhuids aanwezig, natuurlijk. Als een mollenburcht in je tuin. Hij is er, maar je ziet hem niet altijd. En dan, tijdens dat tiendaagse literaire feest, dan steekt hij zijn kopje boven, en verschijnen de molshopen in mijn tuin van ambitie: signeren op de boekenbeurs. Wat moet dat geweldig zijn! Praten met fans, een fotootje erbij, je persoonlijke boodschap in je eigenste boek zetten, samen met je onleesbare krabbel natuurlijk. Oh, oh, oh, wanneer zou het mijn beurt zijn?

En dit jaar was het dus zover. Na jaren van dromen, is het werkelijkheid. Ik mocht signeren op de boekbeurs. Twee keer zelfs! En de realiteit overtrof mijn fantasie.

Want niet alleen het contact met fans is leuk. Ook de gesprekken met de mede-auteurs waren memorabel. Want als er één ding kan gezegd worden over de auteurs bij Kramat, dan is het wel dat het een gezellige bonte bende is. Geen hoogdravende dikkenekkerij. Nee, doe maar gewoon. Normaal. We zijn ook maar mensen. Met het nodige gelach en gezwans. En zo heb ik het graag.

Dus: Wouter, Maja, Christine, Maxime, Herman, Johan, Heidi, Kris, Hilde, Petra, Fabrice, Jean, Wim, Erik, Bieke … (Ik hoop zo hard dat ik niemand vergeten ben :-/): ik vond het GEWELDIG jullie te leren kennen. En wie ik dit jaar gemist heb, hoop ik volgend jaar (of sneller) zeker te zien!

Ik ben al volop aan het aftellen.

En ja, ook de verkoop ging goed. Zowel Bezwering als Beproeving vielen in de smaak. Een hart onder mijn schrijversriem. Want uiteraard pennen we ondertussen vlijtig voort aan het derde boek.

Enkele sfeerbeelden:

Interesse in mijn boeken?

Ben je niet op de Boekenbeurs geraakt, maar ben je toch benieuwd naar mijn boeken? Dan kun je via onderstaande links een voorsmaakje lezen van zowel Bezwering als Beproeving:

Beide boeken zijn via verschillende kanalen te koop. Interesse in een gesigneerd exemplaar? Vul dan even het contactformulier in.

2 gedachten over “Boekenbeurs Antwerpen, altijd een beetje feest”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.